Toa bidén utökar din befintliga toalett till en kombinerad bidé utan om eller tillbyggnad av toaletten eller badrummet. Mycket billigare och smartare än den gammaldags bidén.
Kopplas enkelt till beffintliga kall och varmvattensledningen. Montering tar Ca. 15 min. med några få enkla verktyg. Ingen el anslutning! Allt fungerar mekaniskt. Enkelt att sköta sin egen privata hygien utan hjälp.

Toa bidén underlättar att hålla mycket högre personlig hygienisk standard än någonsin förut. I Asien får de av religiösa skäl icke använda annat än vatten efter toalett besök. Varför skall vi i Sverige, som är "världsbäst" i hygien, vara sämre?

VARNING!

>>> Het nyhet 30 sept. 2007<<< Ny superbakterie ESBL ökar snabbt.
Tyvär har antalet fall ökat kraftigt sedan artikeln skrevs. Den nya superbakterien ESBL ökar snabbare än sin äldre konkurrent MRSA. Det rapporterades dubbelt så många ESBL-fall per månad i Sverige som fall av MRSA. Tarmbakterien Extended Spectrum Betalaktamases (ESBL) har lärt sig att stå emot de mest använda medicinerna mot olika infektioner. Två tredjedelar av de drabbade är kvinnor med urinvägsinfektion. Det finns risk att t.ex. urinvägsinfektion i längden inte kan botas med tabletter. Det här är en epidemi. För 5-10 år sedan var det här sällsyntheter, nu är det vardags problem, säger Johan Struwe, infektionsläkare vid smittskyddsinstitutet. Den 1 februari i år (2007)blev ESBL anmälningspliktig enligt smittskyddslagen.
Vänta inte med att köpa din hälsa! Köp din toabidé nu! Så slipper du obehaglig och farliga påföljder.

Hur gör man?

Spola toaletten efter att du är klar. Öppna kranen och låt den sköna, behagligt tempererade vattenstrålen starta sin mjuka rengöring. Du behöver INTE använda handen! För att öka rengöringen behöver du kanske röra underkroppen efter behov. Du kan enkelt själv kontrollera såväl vattentemperaturen som vattenstrålens styrka. Det är strålens styrka som gör att underlivet blir tvättad renare, nogrannare och skonsammare än torkning med vanligt toalettpapper. Och man blir luktfri!
Inte behöver man vara gammal, handikappad, rörelsehindrad eller överviktig för att kunna sköta sin personliga hygien på ett enkelt sätt. Att torka sig torr räcker endast med handduk eller pappersduk. Det spar på miljön. Även obehaglig lukt sitter ju kvar efter torkning med endast toalettpapper, om man inte tvättar sig. Vilket ju är svårt, speciellt på offentliga toaletter.

TIPS!
Kopplad till en varmvattensberedare kan du ha en hygienisk Toa bidé även i fritidshus med avlopp.

Vad är fördelarna med Toa bidén?

Den är till för de som anser renlighet vara en dygd efter toalettbesöket. Jämfört med en gammaldags bidé slipper förflytta dig FRÅN toaletten TILL bidén. Du sitter kvar på toaletten och låter den moderna Toa bidén utföra sitt hygieniska arbete för ditt behag. Användningen av Toa bidén istället för toalettpapper, elimineras helt risken för överföring av smittsamma virus och bakterier genom urinen eller avföringen. Vet du om att endast 54% av toalettbesökarna tvättar sina händer?
Kan sjukhus sjukan minskas med Toa bidén? som är effektiv och mycket mer hygieniskt än användandet av torrt, smittospridande och sjukdoms alstrande, giftigt och miljö förstörande (läs nedan!) toalettpapper.
Gör ett prov: Gnid in överarmen med avföring. Torka av med torrt toapapper. Försök att torka så rent som möjligt. Lukta! Så luktar du varje gång när du har varit på toaletten. Dags att ändra gamla vanor med händer och använda min rengörande hygieniska Toa bidé?

Fördelar för kvinnorna:

Toa bidén gör att kvinnan får ökad självsäkerhet, känner sig fräschare och fullständigt ren under mensperioden eller efter samlag eller problem som kan uppstå under och efter havandeskap. Den är efterlängtad såväl hemma som på arbetsplatsen.
Tydligen ett stort vardagsproblem för alla:"Hur får man bort allt b*js (äckligt)". (Läs alla goda råd som kvinnor TILL kvinnor ger...)

Fördelar för den manliga hygienen:

Toa bidén är till för mannen som vill känna sig självsäker, fräsch och fullständigt ren. Rengöring med rinnande varmt vatten, istället för händer efter toalett besök ger även hygieniska fördelar. Toa bidén är även till stor hjälp för att eliminera problem som blödande sår och ömhet efter hemoroider, klåda i anus eller svettningar med påföljande irriterande och svidande hud mellan ljumskarna..

Fördelar för barnens hygien:

Barn blir alltid smittade av förkylning. Och är mottagliga för olika sorters virus eftersom de alltid vill stoppa nåt i munnen eller är smutsiga i allmänhet. Toa bidén är tillräckligt enkelt för att ett barn skall kunna använda den. En rätt inlärning och handhavande i början av en vuxen är att rekommendera. Det är viktigt för ett barn att i tidig ålder ha den installerad så att barnet tar det naturligt att använda den. Och det viktiga i att den lär sig god och hälsosam hygien som den tar med sig in i vuxen åldern. Utan att ha de problem som dagens vuxna brottas med genom otillräcklig hygien.

Fördelar för äldre medborgares hygien:

Toa bidén har många fördelar för seniorer genom sin handsfria användning. Nu behöver man inte ha en assistent för de stunder som man kanske känner blyghet, skam eller olust för. Den varma, behagliga vattenstrålen gör sitt renlighets arbete i underlivet på ett, för individen värdigt och enkelt sätt. Utan hjälp från andra.
Och senioren återfår den värdigheten som den en gång hade...!

TIPS!
Ge din närmaste senioranhörig en oförglömlig och tacksam vardagspresent.
Du blir garanterat ihågkommen. Varje dag!
Kan vi lova att förbättra vår hygienstandard genom minskad användning av toalettpapper, men ökad användning av nya TOA BIDÉN?

Vad är TOA BIDÉ?

Rena dynamiten för virus och bakterier!

Varning för beroendeframkallande redan efter första användning!

Toa bidén är mycket vanligt förekommande i varmare länder. Utmärkt för människans ökande hygieniska krav och standard. Lätt att använda vid all underlivs besvär som: Hemoroider. Förstoppning. Diarré. Högt blodtryck. Rörelsehinder. Åldersbesvär.
Alla har råkat ut för ”turistmage”. Genant och besvärligt att hålla sig ren.
Toa bidén är den enkla, hygieniska lösningen.
Att lära barn använda Toa bidén i tidig ålder garanterar ökad hygienisk medvetenhet för framtiden. Visst har du undrat på semestern vad det lilla röret i toaletten är för något? En enkel, primitiv BIDE! Var modern och prismedveten! Glöm dyr installation av gammaldags obekväm bide. Äntligen finns den nya Toa bidén här. Ett helt nytt, revolutionerande, mycket prisvärt och enkel lösning att göra sig ren och fräsch efter toalettbesöket. Trevligare sätt som ger hygieniska fördelar för både användaren och omgivningen. Toa-Bidén sparar på vatten, energi och är garanterat skonsammare både för dig och mot miljön än toalettpapper.

Att ha en Toabidé, bekvämt monterad på din befintliga toalett i ditt hem, sommarstuga eller på din arbetsplats är en billig investering för bättre personlig hygien.
Toalette-Nett 520 T är tillverkad av vit duroplast som är stryktålig, bakterieavvisande och lätt att hålla ren. Passar även utmärkt där många människor använder toaletten och för undvikande av, i vissa fall dödligt farliga smittbärande bakterier. Synd att denna enkla, billiga lösning för bättre hygien inte finns på ALLA toaletter i Sverige. Den skulle minska smittorisken och därmed oerhörda sjukvårdskostnader och lidanden som dagens smittorisk innebär. Bland alla dessa flyktingar som har kommit till vårt land är säkert många vana vid just bättre underlivshygien än vi! Detta har några flyktingsläger upptäckt och köpt toabidéer av mig. Nu slipper dom de stora kostnaderna för toalettpapper. Och renligheten på toaletterna har ökat avsevärt. Den bistra statisktiken säger att 52% tvättar inte sina händerna efter toabesök... Du hör väl inte till dom...?


Man undrar varför inte denna enkla och billiga hygienartikel inte finns i varje Hotell, vandrarhem, restauranger, pubar, offentliga toaletter, sjukhus, dagis / fritids, idrotts/sport hallar, fabriker, flygplatser, hamnterminaler, fritidsbåtar med inbyggd toalett, stora eller små passagerar båtar, färjor, tåg, flyg etc. Miljoner människor skulle slippa obehagliga och smärtsamma sjukdomar som dålig toaletthygien kan orsaka.

Samma modell har tillverkats i 30 år i Ungern. Att modellen och kvalitén är hållbar visar den försäljningensuccé som ständigt ökar. I många nybyggnationer monteras denna Toa-Bide. Fabriken har minst 6 veckors leveranstid på grund av den stora efterfrågan. Du behöver inte vänta. Vi har några få kvar på lager! Beställ den idag. I morgon kan du använda den.
Senast uppdaterad: 14 Sept. 2015